Neushoorn Ring Gooien

Neushoorn Ring Gooien boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Neushoorn Ring Gooien.

 • 1 dag : € 40,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Op zoek naar een leuke en uitdagende activiteit voor jong en oud? Dan is het Neushoorn Ring Gooi spel misschien wel iets voor jou! Deze opblaasbare attractie is perfect voor evenementen, feestjes of verhuuractiviteiten.

Werp de ringen om de hoorns

Het spel is eenvoudig te spelen: gooi de ringen om de hoorn van de neushoorn en scoor punten. Maar laat je niet misleiden, want het is moeilijker dan het lijkt! Met behulp van je hand-oogcoördinatie en precisie moet je de ringen op de juiste manier gooien om de hoogste score te behalen. Het spel is perfect voor zowel kinderen als volwassenen en zorgt voor urenlang speelplezier.

Neushoorn Ring Gooien een super leuk spel voor kinderevenementen

De opblaasbare attractie is snel en gemakkelijk op te zetten en kan binnen enkele minuten klaar zijn om te spelen. Daarnaast is de attractie zeer veilig en duurzaam, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over schade of ongelukken tijdens het spel.

Het Neushoorn Ring Gooi spel is een geweldige manier om je gasten of klanten te vermaken en te laten genieten van een leuke en uitdagende activiteit. Of het nu gaat om een ​​schoolfeest, bedrijfsevenement, verjaardagsfeestje of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden en familie, deze attractie zal zeker een hit zijn!

Je zet dit opblaasbare spel super makkelijk op binnen 5 minuten.

Eén spelletje te weinig?
Kijk dan eens naar de aanbieding met 4 opblaasbare kinderspelen.

Met het ophalen van Limbo Dansen, Houdt rekening met het volgende

 • Een auto waar je een pakket van ± 1 x 0,5 meter in kwijt kan.
 • Gewicht is 8 kilo

Laat het Neushoorn Ring Gooien spel bij jou op locatie bezorgen

Het is ook mogelijk het Neushoorn Ring Gooien spel bij jou op locatie te laten bezorgen. Hiervoor worden de volgende bezorgkosten gehanteerd.

 • Standaard bezorgkosten € 25,00 binnen de Hoeksche Waard en € 70,00 buiten de Hoeksche Waard. Plus € 0,50 per gereden km. 4x (brengen, terugrijden, ophalen, terugrijden)
 • Dag en tijdstip in overleg.

Specificaties Neushoorn Ring Gooien

 • Afmetingen: 2,2 x 1,6 x 2,0 meter. (lxbxh) 
 • Stroom: 1 x 220 volt / 16 ampère

Inhuren of een optie plaatsen voor Neushoorn Ring Gooien?

Voor meer informatie over Neushoorn Ring Gooien kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Neushoorn Ring Gooien

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Opblaasbare Kinderspellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 13381 mensen

Specificaties van Neushoorn Ring Gooien

 • Tijdsduur: 1 dag
 • Afmetingen: 2,2 x 1,6 x 2,0 meter. (lxbxh)
 • Gewicht: 8 kilo
 • Stroom: 1 x 220 Volt / 16 amp.
 • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Neushoorn Ring Gooien

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Neushoorn Ring Gooien kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.