Koks Kostuum

Koks Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Koks Kostuum.

  • 1 dag : € 17,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bij Partyspecialist hebben we alles in huis om jouw themafeest compleet te maken, inclusief een koks kostuum voor de echte keukenprinsen en -prinsessen. Met dit kostuum ben je de ster van de keuken en kun je heerlijke gerechten bereiden in stijl. Het koks kostuum bestaat uit een comfortabel schort en een koksmuts die perfect past bij de sfeer van jouw culinaire evenement. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een andere speciale gelegenheid, ons koks kostuum voegt zeker wat extra's toe aan je feest.

Je maakt de heerlijkste gerechten in dit Koks kostuum!

Onze koks kostuums zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een universele pasvorm, waardoor ze geschikt zijn voor iedereen. Of je nu een ervaren chef-kok bent of gewoon op zoek bent naar een leuke outfit voor een themafeest, ons koks kostuum is een perfecte keuze. Huur het kostuum voor de gehele dag tegen een voordelige prijs en maak indruk op je gasten met jouw culinaire vaardigheden en stijlvolle outfit.

Het koks kostuum bestaat uit:

  • Schort
  • Koksmuts

Inhuren of een optie plaatsen voor Koks Kostuum?

Voor meer informatie over Koks Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Koks Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Beroepen kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7415 mensen

Specificaties van Koks Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Koks Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Koks Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.