Oosterse Buikdanseres Kostuum

Oosterse Buikdanseres Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Oosterse Buikdanseres Kostuum.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Bij de Partyspecialist kun je het perfecte kostuum huren voor een Oosters themafeest. Met dit Buikdanseres Kostuum ben je helemaal in de sfeer van de Oosterse dans en muziek!

Kom in de Oosterse sferen met dit Buikdanseres Kostuum!

Het buikdanseres kostuum bestaat uit een elegante rok met een split aan de zijkant die perfect past bij een buikdans optreden, en een bijpassend topje in navelfiguur voor een stijlvolle uitstraling. De Oosterse gordel met kraaltjes zorgt voor extra details die het kostuum compleet maken. En om de outfit helemaal af te maken, is er een hoofddeksel met sluier toegevoegd, waardoor je er als een echte buikdanseres uitziet. Ons Oosterse Buikdanseres Kostuum is verkrijgbaar in verschillende maten en voor iedere gelegenheid te huur. Maak je feest onvergetelijk met dit prachtige kostuum!

Het Oosterse Buikdanseres kostuum bestaat uit:

  • Oosterse rok met split
  • Oosters topje (navelmodel)
  • Oosterse gordel met kraaltjes
  • Hoofddeksel met sluier

 

Inhuren of een optie plaatsen voor Oosterse Buikdanseres Kostuum?

Voor meer informatie over Oosterse Buikdanseres Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Oosterse Buikdanseres Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Landen kostuum om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6763 mensen

Specificaties van Oosterse Buikdanseres Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Oosterse Buikdanseres Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Oosterse Buikdanseres Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.