Mexicaans kostuum

Mexicaans kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mexicaans kostuum.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Wil je verkleed gaan als een echte Mexicaan op jouw themafeest? Huur dan bij de Partyspecialist het Mexicaanse kostuum! Dit kleurrijke kostuum is perfect voor een Mexicaans of Zuid-Amerikaans thema feest. Het kostuum bestaat uit een klassieke Mexicaanse hoed en een prachtige poncho met kleurrijke patronen.

Leuk Mexicaans Kostuum!

Door de verstelbare pasvorm past het Mexicaanse kostuum bijna iedereen en zul je zeker indruk maken op het feest! Wil je het kostuum compleet maken? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een sombrero, poncho met franjes of andere accessoires.

Het Mexicaans kostuum bestaat uit:

  • Mexicaanse hoed
  • Poncho
Maat: onesize
 

 

 
 
 

Inhuren of een optie plaatsen voor Mexicaans kostuum?

Voor meer informatie over Mexicaans kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mexicaans kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Landen kostuum om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8371 mensen

Specificaties van Mexicaans kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Mexicaans kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mexicaans kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.