Cowboy Kostuum

Cowboy Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Cowboy Kostuum.

  • 1 dag : € 25,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bij de Partyspecialist hebben we alles wat je nodig hebt om je in de huid van een stoere cowboy te kunnen kruipen. Met ons cowboy kostuum wordt het onvergetelijk om te dansen op de countrymuziek en om te genieten van de western sfeer.

Een echte cowboy moet dit cowboy kostuum hebben!

Ons Cowboy kostuum is samengesteld uit verschillende elementen om jouw outfit compleet te maken. Zo bestaat het kostuum uit een zwarte Chaps-broek die je over je eigen spijkerbroek aan kunt trekken, een gilletje, een blouse en een stoere cowboyhoed.

Wil je jouw look helemaal afmaken? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden voor accessoires zoals laarzen en een nepgeweer. Met dit kostuum zul je gegarandeerd de show stelen tijdens jouw western themafeest of carnaval!

Het Cowboy kostuum bestaat uit:

  • Chaps  (zwarte broek die je over een spijkerbroek aan trekt)
  • Gilletje
  • Blouse
  • Hoed
De maat van het Cowboy kostuum is: L

Inhuren of een optie plaatsen voor Cowboy Kostuum?

Voor meer informatie over Cowboy Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Cowboy Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Geschiedenis kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7659 mensen

Specificaties van Cowboy Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Cowboy Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Cowboy Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.