Oud Hollands Dames Kostuum

Oud Hollands Dames Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Oud Hollands Dames Kostuum.

  • 1 dag : € 25,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Met ons Oud Hollandse Kostuum voor dames reis je terug in de tijd naar de 17e eeuw, de Gouden Eeuw van Nederland. Je zult eruitzien als een echte Nederlandse dame uit die tijd met de prachtige jurk in traditionele stijl, compleet met een schort en een mutsje. Het kostuum is gemaakt van hoogwaardige stoffen en heeft mooie details die het geheel een authentieke uitstraling geven.

Wordt een echte Oud Hollandse dame met dit kostuum!

Het is ideaal voor themafeesten, historische re-enactments of gewoon voor een dagje uit waarin je de Nederlandse cultuur wilt ervaren. Ons Oud Hollandse Kostuum voor dames is verkrijgbaar in verschillende maten en kan worden gehuurd voor de hele dag tegen een betaalbare prijs bij de Partyspecialist. Dus waar wacht je nog op? Huur vandaag nog ons Oud Hollandse Kostuum voor dames en beleef een onvergetelijke ervaring!

Ons Oud Hollandse Kostuum - dame bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Oud Hollandse jurk
  • Schort
  • Mutsje

De jurk is beschikbaar in verschillende maten. Informeer hiernaar.
Uiteraard is het altijd mogelijk om kleding te passen bij ons op het bedrijf.

Oud Hollandse klederdracht is de traditionele kleding die in Nederlandse gemeenschappen gedragen werd door een groot deel van de bevolking. 
Er is een aantal dorpen en streken in Nederland waar nog dagelijks klederdracht wordt gedragen, in het algemeen alleen nog door oudere vrouwen. 
Alleen in Staphorst-Rouveen en in Bunschoten-Spakenburg-Eemdijk maakt klederdracht nog deel uit van het gewone straatbeeld, maar ook daar wordt het aantal mensen in dracht snel minder.

Inhuren of een optie plaatsen voor Oud Hollands Dames Kostuum?

Voor meer informatie over Oud Hollands Dames Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Oud Hollands Dames Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Geschiedenis kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 15282 mensen

Specificaties van Oud Hollands Dames Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Oud Hollands Dames Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Oud Hollands Dames Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.