Voetbalpak

Voetbalpak boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Voetbalpak.

  • 1 dag : € 17,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Voetbal is een van de meest populaire sporten ter wereld, en het EK of WK zijn de grootste voetbalevenementen ter wereld. Als supporter van jouw favoriete land of team wil je natuurlijk graag laten zien dat je erbij hoort. En wat is een betere manier om dat te doen dan met een fantastisch voetbalpak?

Als echte voetbalfan past dit pak jou van nature!

Bij de Partyspecialist hebben we een groot assortiment voetbalassecoires, waarmee je als supporter het EK of WK kunt steunen. Ons voetbalpak zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, dus er is altijd wel een pak dat bij jou past.

Het voetbalpak bestaat uit een pet en een voetbalovergooier. De overgooier is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft het kenmerkende design van een voetbalshirt. Hierdoor lijkt het net alsof je zelf op het veld staat en kun je volledig opgaan in de sfeer van het evenement. De pet maakt jouw outfit compleet en zorgt ervoor dat je er als een echte supporter uitziet.

perfect pak voor op het EK of WK

Onze voetbalpakken zijn van hoge kwaliteit en worden na elk gebruik grondig gereinigd en gedesinfecteerd, zodat je altijd een schoon en fris pak ontvangt. Huur dus snel jouw voetbalpak bij de Partyspecialist en maak het EK of WK nog leuker en spectaculairder!

Het voetbalpak bestaat uit:

  • Pet
  • Voetbalovergooier

Verkrijgbaar in de maten:

  • M
  • L
  • XL

Inhuren of een optie plaatsen voor Voetbalpak?

Voor meer informatie over Voetbalpak kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Voetbalpak

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Overige thema kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 13174 mensen

Specificaties van Voetbalpak

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Voetbalpak

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Voetbalpak kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.