Hartenpak

Hartenpak boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hartenpak.

  • 1 dag : € 17,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Het Hartenpak is een opvallend en uniek kostuum dat je kunt huren bij Partyspecialist. Het kostuum bestaat uit een harten overgooier en een bijpassende harten hoed.

Vind de liefde met dit Hartenpak

Met dit Hartenpak ben je helemaal klaar voor themafeesten zoals Alice in Wonderland, een sprookjesfeest of een casino-avond. De overgooier is rood met witte harten en heeft een asymmetrische vorm. De harten hoed maakt het kostuum helemaal af en geeft het geheel een feestelijke uitstraling.

Het Hartenpak is verkrijgbaar in verschillende maten en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Huur dit opvallende kostuum voor een geslaagd feest of evenement en maak een verpletterende indruk!

Het Hartenpak bestaat uit:

  • Harten overgooier
  • Harten hoed

Schmink is los bij te bestellen.

Vraag ons naar de maten, deze valen groter!

Inhuren of een optie plaatsen voor Hartenpak?

Voor meer informatie over Hartenpak kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hartenpak

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Overige thema kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 12254 mensen

Specificaties van Hartenpak

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Hartenpak

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hartenpak kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.