Paashaas Kostuum

Paashaas Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Paashaas Kostuum.

  • 1 dag : € 27,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bij dé Partyspecialist huur je het perfecte Paashaas kostuum om Pasen in stijl te vieren! Met dit Paashaas kostuum ben jij de ster van het feest. Het kostuum bestaat uit een pak dat één geheel vormt en een prachtige pluizige staart heeft. Daarnaast zijn er losse handen en voeten die het kostuum compleet maken en ervoor zorgen dat jij je als een echte Paashaas kan bewegen.

Geen echte Paashaas zonder dit Paashaas kostuum!

Het kostuum is gemaakt van hoogwaardige materialen en zit comfortabel. Het is bovendien geschikt voor alle maten, dankzij de verstelbare bandjes in het pak. Met dit Paashaas kostuum ben jij de perfecte toevoeging aan elk Paasfeest. Vergeet niet om te informeren naar de mogelijkheden om het kostuum uit te breiden, zoals bijpassende accessoires zoals een mandje met eieren.

Kies voor het huren van het Paashaas kostuum bij dé Partyspecialist en maak van jouw Paasfeest een onvergetelijke ervaring!

Het Paashaas kostuum bestaat uit:

  • Pak (één geheel)  
  • Losse handen  
  • Losse voeten  
Dit Paashaas kostuum is verkrijgbaar in diverse maten (valt ruim)

 

Inhuren of een optie plaatsen voor Paashaas Kostuum?

Voor meer informatie over Paashaas Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Paashaas Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Paas kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8231 mensen

Specificaties van Paashaas Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Paashaas Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Paashaas Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.