Kerstman Standaard Kostuum

Kerstman Standaard Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kerstman Standaard Kostuum.

  • 1 dag : € 35,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Ben je op zoek naar het perfecte kostuum voor de feestdagen? Huur dan nu het Standaard Kerstman kostuum bij Partyspecialist en maak indruk op jouw familie en vrienden tijdens de kerstviering!

Je bent pas een echte kerstman met dit kostuum!

Dit complete kerstmannen kostuum bestaat uit een kerstman jas, broek, muts, witte handschoenen, een baardstel en een riem om het kostuum goed op zijn plaats te houden. Om het kostuum helemaal af te maken zit er ook nog een bel bij, zodat je bij elke stap de kerstsfeer verspreidt.

Het kostuum is beschikbaar in verschillende maten, zodat er voor iedereen een passend kostuum is. Het materiaal is van goede kwaliteit, zodat je er zeker van kunt zijn dat je er op en top uitziet als de enige echte Kerstman.

Ho Ho Hop binnen in stijl op jouw kerstfeest

Of je nu de kerstsfeer wilt verspreiden op een bedrijfsfeest, kerstmarkt of gewoon thuis bij familie en vrienden, met dit Standaard Kerstman kostuum ben jij helemaal klaar voor de feestdagen!

Het standaard Kerstmannen kostuum bestaat uit:  

  • Kerstmannen Jas 
  • Broek voor kerstman
  • Muts voor kerstman
  • Witte kerstmannen handschoenen  
  • Baardstel voor kerstman
  • Riem  
  • Bel voor kerstman  
Het Kerstman kostuum is gemaakt van teddy stof.

Exclusief laarzen. U kunt eventueel wel beenkappen krijgen. Deze trekt u aan over uw schoenen, zodat het lijkt of u laarzen aan heeft.

Inhuren of een optie plaatsen voor Kerstman Standaard Kostuum?

Voor meer informatie over Kerstman Standaard Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kerstman Standaard Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6638 mensen

Specificaties van Kerstman Standaard Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Kerstman Standaard Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kerstman Standaard Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.