Sneeuwpop Kostuum

Sneeuwpop Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sneeuwpop Kostuum.

  • 1 dag : € 37,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Vier de winterse feestdagen in stijl met dit leuke Sneeuwpop kostuum van de Partyspecialist! Dit kostuum is perfect voor alle evenementen die plaatsvinden tijdens de winter, zoals kerstmarkten, nieuwjaarsfeesten of winterse verkleedpartijen.

Weer eens iets anders dan een Kerstmannan kostuum en zeker net zo leuk.

Het Sneeuwpop kostuum bestaat uit een witte broek en een lange witte jas met knopen, die je eruit laat zien als een echte sneeuwpop. De bijpassende zwarte hoed en sjaal maken het geheel helemaal af. Het kostuum is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat het past bij elk figuur en elke lengte.

Of je nu deelneemt aan een winterse optocht of gewoon je vrienden en familie wilt verrassen met een leuke outfit, dit Sneeuwpop kostuum is een geweldige keuze. Het is comfortabel om te dragen en zorgt voor een vrolijke en feestelijke sfeer. Huur dit kostuum vandaag nog bij de Partyspecialist en maak je winterse evenement compleet!

Dit Sneeuwpop kostuums betaat uit:

  • Een witte broek
  • Een witte lange jas met knopen
  • Zwarte Hoed
  • Sjaal
Schmink kun je los bij bestellen in de webshop van JB Feestartikelen

Inhuren of een optie plaatsen voor Sneeuwpop Kostuum?

Voor meer informatie over Sneeuwpop Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sneeuwpop Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 10714 mensen

Specificaties van Sneeuwpop Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Sneeuwpop Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sneeuwpop Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.