Kerstman Luxe Kostuum huren

Kerstman Luxe Kostuum huren boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kerstman Luxe Kostuum huren.

  • 1 dag : € 60,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Met het Luxe Kerstman kostuum van de Partyspecialist ben jij de ster tijdens de kerstdagen. Het kostuum is gemaakt van zacht en warm fluweel, zodat je zelfs op koude winterdagen lekker warm blijft terwijl je cadeaus uitdeelt aan de kinderen.

Je Kerstman Luxe Kostuum huur je bij de Partyspecialist.

Dit prachtige Kerstman kostuum is voorzien van alle benodigdheden om eruit te zien als de echte Kerstman. Zo ontvang je naast de jas en broek, ook een muts, witte handschoenen, een baardstel, riem en zelfs een bel om het feest compleet te maken. Het kostuum is geschikt voor mannen van alle maten en heeft een mooie, klassieke uitstraling.

Wanneer je het kostuum huurt bij de Partyspecialist, hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit of de hygiëne van het kostuum. De kostuums worden na elke verhuurperiode zorgvuldig gereinigd en gecontroleerd, zodat je altijd verzekerd bent van een schoon en fris kostuum.  Huur het Luxe Kerstman kostuum nu bij de Partyspecialist!

Het Luxe Kerstman kostuum bestaat uit:

  • Jas voor kerstman
  • Broek voor kerstman
  • Muts voor kerstman
  • Witte kerstmannen handschoenen
  • Baardstel voor kerstman
  • Riem voor kerstman
  • Bel voor kerstman
Exclusief kerstmannen laarzen. U kunt eventueel wel beenkappen krijgen. Deze trekt u aan over uw schoenen, zodat het lijkt of u kerstmannen laarzen aanheeft.

Inhuren of een optie plaatsen voor Kerstman Luxe Kostuum huren?

Voor meer informatie over Kerstman Luxe Kostuum huren kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kerstman Luxe Kostuum huren

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 9672 mensen

Specificaties van Kerstman Luxe Kostuum huren

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Kerstman Luxe Kostuum huren

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kerstman Luxe Kostuum huren kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.