Kerstvrouw Kostuum huren

Kerstvrouw Kostuum huren boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kerstvrouw Kostuum huren.

  • 1 dag : € 35,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bij de Partyspecialist kun je terecht voor het huren van een prachtig Kerstvrouw kostuum voor de feestdagen. Of je nu een kerstfeestje thuis organiseert of voor je bedrijf, met dit kostuum ben je helemaal in de kerstsfeer!

Je bent pas een echte kerstvrouw met dit kostuum!

Het Kerstvrouwen kostuum bestaat uit verschillende onderdelen, zodat je er helemaal compleet uitziet. Zo bevat het kostuum een Kerstvrouwen Jasje met leuke details, zoals een witte bontkraag en decoratieve knopen. Het rokje voor de kerstvrouw is in dezelfde stijl en past perfect bij het jasje. Om de outfit af te maken, bevat het kostuum een bijpassende witte maillot en muts voor de kerstvrouw.

Een Kerstige sfeer creeër je met dit kostuum

Het Kerstvrouw kostuum is beschikbaar in verschillende maten, zodat iedereen erin past. Twijfel je over de maat of heb je nog andere vragen over het Kerstvrouw kostuum? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Het Kerstvrouwen kostuum bestaat uit:

  • Kerstvrouwen Jasje
  • Rokje voor de kerstvrouw
  • Witte maillot
  • Muts voor de kerstvrouw
Informeer naar de beschikbare maten en passen is mogelijk.
 
 
 

Inhuren of een optie plaatsen voor Kerstvrouw Kostuum huren?

Voor meer informatie over Kerstvrouw Kostuum huren kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kerstvrouw Kostuum huren

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 11635 mensen

Specificaties van Kerstvrouw Kostuum huren

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Kerstvrouw Kostuum huren

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kerstvrouw Kostuum huren kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.