Golden Boy Kostuum

Golden Boy Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Golden Boy Kostuum.

  • 1 dag : € 25,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bij de Partyspecialist weten we dat foute feesten helemaal hot zijn! En wat is er fouter dan het Golden Boy Kostuum? Dit kostuum is de ultieme combinatie van goud, glitter en glamour, waarmee je gegarandeerd de show steelt op jouw feest.

Het allerfoutste kostuum is dit Golden Boy Kostuum!

Het Golden Boy Kostuum bestaat uit een glinsterend gilletje met pailletten en een gouden blouse, die allebei zorgen voor een flinke dosis bling. De gouden ketting maakt het geheel compleet en zorgt voor een extra touch of bling. Met dit kostuum ben je helemaal klaar om te dansen, te feesten en de blits te maken.

Bling en shine met dit kostuum

En het mooie is dat je het Golden Boy Kostuum voordelig bij ons kunt huren. Maak je geen zorgen over de maat, want het kostuum is verkrijgbaar in diverse maten en voorzien van verstelbare bandjes zodat het perfect past. Wil je jouw outfit nog completer maken? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden om het kostuum uit te breiden met bijvoorbeeld een gouden pruik of een bijpassende zonnebril.

Het Golden Boy Kostuum bestaat uit:

  • Glitter gilletje
  • Gouden Blouse
  • Gouden ketting
 
En om het Golden Boy kostuum helemaal af te maken kunt u hier ook een "foute" pruik bij huren.

Inhuren of een optie plaatsen voor Golden Boy Kostuum?

Voor meer informatie over Golden Boy Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Golden Boy Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Disco kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7633 mensen

Specificaties van Golden Boy Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Golden Boy Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Golden Boy Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.