Piccolo Kostuum

Piccolo Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Piccolo Kostuum.

  • 1 dag : € 30,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Wil je graag de look van een echte piccolo compleet maken voor jouw evenement? Huur dan het Piccolo kostuum bij de Partyspecialist! Met dit kostuum word je in een handomdraai een charmante en attente piccolo. Het kostuum bestaat uit een stijlvolle piccolo broek, een bijpassende piccolo jas en een bijpassende pet. Ook zijn er witte piccolo handschoenen inbegrepen, die de look helemaal afmaken.

Het razend populaire Piccolo kostuum huur je bij de Partyspecialist!

Het Piccolo kostuum is perfect voor bruiloften, recepties en andere chique evenementen waarbij een piccolo de gasten ontvangt en helpt met hun bagage. Huur nu het Piccolo kostuum bij de Partyspecialist en maak jouw evenement compleet!

Het Piccolo kostuum bestaat uit:

  • Piccolo broek
  • Piccolo jas
  • Piccolo Pet
  • Witte piccolo handschoenen
Verkrijgbaar in de maten L en XL

Inhuren of een optie plaatsen voor Piccolo Kostuum?

Voor meer informatie over Piccolo Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Piccolo Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Beroepen kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18095 mensen

Specificaties van Piccolo Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Piccolo Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Piccolo Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.