Advocaat Kostuum

Advocaat Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Advocaat Kostuum.

  • 1 dag : € 25,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Wil je indruk maken op je collega's of vrienden tijdens een feestje? Kies dan voor ons Rechters toga kostuum en verander in een rechtbank rechter! Het Rechters toga kostuum bestaat uit een lange zwarte toga die gemaakt is van hoge kwaliteit stof. De toga is afgewerkt met gouden randen en heeft een bijpassende witte bef en hoed.

Wordt een echte advocaat met dit Advocaat kostuum!

Ons advocaat kostuum is perfect voor themafeestjes, carnaval of toneelstukken en zorgt ervoor dat je eruit ziet als een echte rechter. Huur dit kostuum nu bij de Partyspecialist!

Het advocaat kostuum bestaat uit:

  • Toga
  • Advocaat bef wit
  • Hoed
Maat: onesize.

Inhuren of een optie plaatsen voor Advocaat Kostuum?

Voor meer informatie over Advocaat Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Advocaat Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Beroepen kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 10460 mensen

Specificaties van Advocaat Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Advocaat Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Advocaat Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.