Roze Colbert

Roze Colbert boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Roze Colbert.

  • 1 dag : € 17,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Het roze colbert is beschikbaar in verschillende maten, zodat er voor iedereen een geschikt exemplaar te vinden is. Het is een opvallend item dat perfect past bij feesten met een vrolijk en uitbundig thema, zoals een festival, een kleurrijk verjaardagsfeest of een themafeest met de dresscode "funky".

Val een keer goed op met deze Roze Colbert!

Combineer het colbert met een bijpassende broek of rok en maak je outfit compleet met accessoires zoals een feestelijke hoed, een kleurrijke stropdas of een grappige zonnebril. Zo steel je gegarandeerd de show en laat je zien dat je durft op te vallen met je kledingkeuze.

De maat van het roze colbert is:

  • L (valt groot)
Exclusief broek en blouse. 

Inhuren of een optie plaatsen voor Roze Colbert?

Voor meer informatie over Roze Colbert kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Roze Colbert

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Disco kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8027 mensen

Specificaties van Roze Colbert

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Roze Colbert

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Roze Colbert kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.