Rock & Roll Dames Kostuum

Rock & Roll Dames Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rock & Roll Dames Kostuum.

  • 1 dag : € 30,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bij de Partyspecialist hebben we alles in huis om jouw Rock & Roll themafeest helemaal compleet te maken. En wat is nu een Rock & Roll feest zonder de juiste outfit? Gelukkig kun je bij ons terecht voor het huren van een te gek Rock & Roll dameskostuum!

Je Rock & Roll kostuum huur je bij de Partyspecialist!

Ons Rock & Roll dameskostuum bestaat uit een blouse, een rok en een patticoat. De blouse is voorzien van een opvallende print en de rok heeft een mooie zwierige vorm die perfect past bij de Rock & Roll stijl uit de jaren 50 en 60. Maar wil je jouw outfit helemaal compleet maken, dan is een pruik natuurlijk onmisbaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden om ook een bijpassende pruik te huren.

De klassieke looks van de 60's

En het leuke van het huren van een Rock & Roll dameskostuum bij de Partyspecialist? Je bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig kostuum, dat bovendien perfect past en heerlijk zit. Zo kun jij je helemaal in stijl wanen op jouw feest en zorgeloos genieten van alle aandacht die je ongetwijfeld zult krijgen. Dus waar wacht je nog op? Huur nu jouw Rock & Roll dameskostuum bij de Partyspecialist en maak er een feest van om nooit te vergeten!

Mocht je je kostuum compleet willen maken met een pruik, informeer dan naar de mogelijkheden.
 

Dit Rock & Roll Dames Kostuum bestaat uit:

  • Rock & Roll Blouse
  • Rock & Roll Rok
  • Patticoat

De maten van het Rock & Roll Dames Kostuum is:

  • S
  • M

Ook verkrijgbaar in een roze uitvoering.

Inhuren of een optie plaatsen voor Rock & Roll Dames Kostuum?

Voor meer informatie over Rock & Roll Dames Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rock & Roll Dames Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Disco kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 9768 mensen

Specificaties van Rock & Roll Dames Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Rock & Roll Dames Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rock & Roll Dames Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.