Hofdames Kostuum

Hofdames Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hofdames Kostuum.

  • 1 dag : € 30,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Maak je outfit compleet met accessoires zoals een witte pruik en witte handschoenen, die je ook bij ons kunt huren.

Je bent geen echte hofdame zonder dit kostuum!

Met dit Hofdame kostuum waan je jezelf in de prachtige kastelen en paleizen van weleer. Perfect voor themafeesten, toneelstukken en historische re-enactments. De jurk heeft een mooie uitstraling en is versierd met gouden details. Het jasje heeft een opstaande kraag en gouden knopen, wat het geheel een koninklijke uitstraling geeft.

Zie er deftig uit met dit hofdames kostuum

Je kunt dit kostuum eenvoudig online reserveren en bij ons ophalen op de gewenste datum. Wij zorgen ervoor dat het kostuum schoon en netjes voor je klaarligt, zodat je direct kunt genieten van je feestelijke outfit.

Dit Hofdames Kostuum bestaat uit:

  • Rok
  • Jasje

Vrijgbaar in de maat:

  • L
  • XL
 
En om het Hofdames kostuum helemaal compleet te maken kun je hier ook een pruik bij huren.
 
Een hofdame is een vrouwelijke functionaris aan een koninklijk of feodaal hof die een koningin, prinses of een hooggeplaatste adellijke vrouw bijstaat. 
Historisch gezien was een hofdame in Europa vaak van adel, maar dan van een lagere rang dan de vrouw die ze diende.
Ook als ze voor haar diensten werd betaald, werd een hofdame meer beschouwd als een particulier secretaresse, hoveling of gezelschapsdame dan als dienares.
Buiten Europa was de hofdame, vaak paleisvrouw genoemd, in de praktijk vaak wel een bediende of een slavin en geen hooggeplaatste vrouw, al had ze wel ongeveer dezelfde taken.
 
Het Belgische en het Nederlandse hof kennen nog steeds hofdames die een koningin of een prinses ondersteunen en vergezellen bij verplichtingen.

Inhuren of een optie plaatsen voor Hofdames Kostuum?

Voor meer informatie over Hofdames Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hofdames Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Geschiedenis kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8120 mensen

Specificaties van Hofdames Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Hofdames Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hofdames Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.