Markies De Pompadour Kostuum

Markies De Pompadour Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Markies De Pompadour Kostuum.

  • 1 dag : € 40,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Met dit Markies de Pompadour kostuum waan je jezelf in de achttiende eeuw. Het kostuum is geïnspireerd op het bekende kostuum van de Franse hofdame Madame de Pompadour. Het kostuum is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een luxe uitstraling. De jas is voorzien van gouden knopen en de broek heeft een elastische tailleband voor extra comfort. De blouse heeft een elegante kraag en de jabot maakt het kostuum helemaal af.

Wordt een echte Markies met dit kostuum!

Dit kostuum is perfect voor een themafeest in barokstijl, een historisch evenement of gewoon om jezelf even helemaal onder te dompelen in de wereld van de adel. Huur nu dit Markies de Pompadour kostuum bij de Partyspecialist en maak jouw feest compleet!

Dit Markies de Pompadour Kostuum bestaat uit:

  • Jas
  • Broek
  • Blouse
  • Jabot

Verkrijgbaar in de maat:

  • XL
 
En om het Markies De Pompadour komstuum helemaal compleet te maken kunt u hier ook een pruik bij huren.
 
Markies (of ook wel: markgraaf) is een adellijke titel. 
In rangorde van de Belgische en Nederlandse adel staat de markiezentitel boven die van graaf en onder die van hertog.
 
De markgraven waren in het bijzonder belast met de toezicht en beheer van een uit meerdere graafschappen bestaande mark, oftewel grote districten langs de grenzen van het rijk.
Onder Karel de Grote vindt men het ambt voor het eerst vermeld. Door hun belangrijke militaire opdracht en het veelal grotere grondgebied werden markgraven als hoger in rang beschouwd dan een graaf. 
De functie begon kenmerken van erfelijkheid te vertonen vanaf de 11e eeuw.

Inhuren of een optie plaatsen voor Markies De Pompadour Kostuum?

Voor meer informatie over Markies De Pompadour Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Markies De Pompadour Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Geschiedenis kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 9818 mensen

Specificaties van Markies De Pompadour Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Markies De Pompadour Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Markies De Pompadour Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.