Markiezin Marie Anthoinette Kostuum

Markiezin Marie Anthoinette Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Markiezin Marie Anthoinette Kostuum.

  • 1 dag : € 40,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Dit elegante Markiezin Marie Antoinette kostuum is perfect voor themafeesten zoals een bal, een historische re-enactment of een Marie Antoinette themafeest. Het kostuum is gemaakt van hoge kwaliteit stoffen en heeft prachtige details die passen bij de stijl van de 18e eeuwse Franse hofmode.

Wordt een echte Markiezin met dit kostuum!

Naast de rok en het jasje, wordt dit kostuum geleverd met bijpassende accessoires, zoals een mooie halsketting en/of een pruik om de look compleet te maken. Bij de Partyspecialist hebben we een ruim assortiment aan accessoires om het kostuum nog verder te personaliseren en aan te vullen.

Deftig en net kostuum

Onze kostuums worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze in uitstekende staat verkeren. Bij ons huur je een Markiezin Marie Antoinette kostuum voor een voordelige prijs en kun je het kostuum de gehele dag dragen.

Dit Markiezin Marie Anthoinette Kostuum bestaat uit: 

  • Rok
  • Jasje

Verkrijgbaar in de maat:

  • L
 
En om het Markiezin Kostuum helemaal compleet te maken kunt u hier ook een pruik bij huren.
 
Markiezin is een adellijke titel, de vrouw van de Markies.
Een markgraaf of markies was en is de baas van een markgraafschap of markizaat.
 De titel markgraaf staat één graad hoger dan graaf en gelijk met die van hertog. De vrouwelijke vorm was markgravin of markiezin. 
Nu bestaan er nog steeds markiezen. In Nederland is koning Willem-Alexander markies van Veere en Vlissingen en in België zijn er nog een paar adellijke families die markiezen hebben.

Inhuren of een optie plaatsen voor Markiezin Marie Anthoinette Kostuum?

Voor meer informatie over Markiezin Marie Anthoinette Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Markiezin Marie Anthoinette Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Geschiedenis kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8037 mensen

Specificaties van Markiezin Marie Anthoinette Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Markiezin Marie Anthoinette Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Markiezin Marie Anthoinette Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.