Paashaas - tuinbroek Kostuum

Paashaas - tuinbroek Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Paashaas - tuinbroek Kostuum.

  • 1 dag : € 27,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Met Pasen wil je natuurlijk niet ontbreken als de enige echte Paashaas. En daarvoor heb je het juiste kostuum nodig! Huur daarom nu het Paashaas - tuinbroek kostuum bij de Partyspecialist.

Geen echte paashaas zonder dit Paashaas kostuum!

Het Paashaas - tuinbroek kostuum bestaat uit een volledig pak in de vorm van een schattige konijnen tuinbroek, inclusief losse handen en voeten. Het kostuum is perfect voor het verspreiden van paaseieren en vrolijkheid op jouw paasfeest of paasactiviteit.

Met dit Paashaas kostuum zal je de harten van kinderen en volwassenen veroveren en zorg je gegarandeerd voor een gezellige sfeer op elk paasevenement. Huur het kostuum nu bij de Partyspecialist en maak jouw Paasfeest onvergetelijk!

Het Paashaas - tuinbroek kostuum bestaat uit:

  • Pak (één geheel)
  • Losse handen
  • Losse voeten

Inhuren of een optie plaatsen voor Paashaas - tuinbroek Kostuum?

Voor meer informatie over Paashaas - tuinbroek Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Paashaas - tuinbroek Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Paas kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7342 mensen

Specificaties van Paashaas - tuinbroek Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Paashaas - tuinbroek Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Paashaas - tuinbroek Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.