Nar Kostuum

Nar Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Nar Kostuum.

  • 1 dag : € 30,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bij dé Partyspecialist kun je het Nar Kostuum huren voor jouw themafeest.

Laat je innerlijke nar naar buiten komen met dit unieke Nar Kostuum! Het Nar Kostuum bestaat uit een broek, jas en kap, perfect voor een middeleeuws of clown-thema feest. Het kostuum is van hoge kwaliteit en rekbare stof zodat het bij iedereen goed zit.

Met dit Nar Kostuum ben je een echte nar!

Wil je jouw Nar Kostuum helemaal compleet maken? Combineer het dan met accessoires zoals een bel, grappen en grollen of een scepter om als koninklijke nar te verschijnen. Huur nu jouw Nar Kostuum bij dé Partyspecialist en maak er een onvergetelijk feest van!

Het Nar kostuum bestaat uit:

  • Broek
  • Jas
  • Kap

Inhuren of een optie plaatsen voor Nar Kostuum?

Voor meer informatie over Nar Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Nar Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sprookjes kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 12604 mensen

Specificaties van Nar Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Nar Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nar Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.