Belle Kostuum

Belle Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Belle Kostuum.

  • 1 dag : € 40,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Zoals te zien in de bekende Disney-film "Beauty and the Beast". Met dit prachtige kostuum waan je jezelf in een sprookjeswereld en transformeer je in de elegante en avontuurlijke prinses Belle. De jurk is van hoge kwaliteit en heeft een mooie pasvorm.

Belle kostuum huur je bij de Partyspecialist!

Het lijfje van de jurk is geel met gouden details en een strik aan de voorkant. De rok van de jurk is geel en valt mooi wijd uit. Het Belle kostuum is perfect voor themafeesten, verkleedpartijen of zelfs voor een dagje naar Disneyland! Huur nu jouw Belle kostuum bij de Partyspecialist en voel je als een echte prinses.
 
Het Belle kostuum bestaat uit:
  • Complete Jurk
Verkrijgbaar in de maten:
  • L
  • XL
En om het Belle kostuum helemaal compleet te maken kun je hier ook een pruik bij huren.
Klik hier om de pruik te bekijken.

 
 

Inhuren of een optie plaatsen voor Belle Kostuum?

Voor meer informatie over Belle Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Belle Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sprookjes kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 14674 mensen

Specificaties van Belle Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Belle Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Belle Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.