Sneeuwwitje Kostuum

Sneeuwwitje Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sneeuwwitje Kostuum.

  • 1 dag : € 30,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bij Partyspecialist hebben we het perfecte Sneeuwwitje kostuum voor jouw volgende sprookjesfeest of evenement. Of je nu op zoek bent naar een kostuum voor Halloween, Carnaval, een verjaardagsfeestje of gewoon voor de lol, ons Sneeuwwitje kostuum is de perfecte keuze!

Word zo mooi als Sneeuwwitje met dit Sneeuwwitje kostuum!

Met dit kostuum waan je jezelf in de wereld van Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen. Het Sneeuwwitje kostuum is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om jou te laten stralen als de mooiste prinses van het bos.

Het Sneeuwwitje kostuum bestaat uit een prachtige jurk met de kenmerkende blauwe top en gele rok. De zwarte pruik met rode diadeem maakt de outfit compleet en zorgt ervoor dat je eruitziet als een echte Sneeuwwitje.

Het Sneeuwwitje kostuum bestaat uit:
  • Jurk 
  • Zwarte Pruik met Rode Diadeem
De maten van de Sneeuwwitje kostuums zijn:
  • M
  • L

Inhuren of een optie plaatsen voor Sneeuwwitje Kostuum?

Voor meer informatie over Sneeuwwitje Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sneeuwwitje Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sprookjes kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 12162 mensen

Specificaties van Sneeuwwitje Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Sneeuwwitje Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sneeuwwitje Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.