Aanvraag - 0 acts

Bekijk alle websites

T 0186 - 601565

attractie huren

 

Sjoelsteen schuiven huren? Het Sjoelsteen schuiven huur je bij Partyspecialist in de Hoeksche Waard | Partyspecialist, de attractieverhuurder van Zuid Holland

Terug
Sjoelsteen schuiven | Partyspecialist.nl

// Sjoelsteen schuiven

Sjoelsteen schuiven huren voor een feest? Wij zijn de attractieverhuurder voor alle Attractieverhuur. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Sjoelsteen schuiven.

Sjoelsteen schuiven, win jij de meeste punten?

Plaats allereerst een schijf op de rand van het bord. Zet de schijf zo neer zodat hij half op het bord en half buiten het bord staat. Geef met je vlakke hand een goede tik tegen de schijf, zodat hij over het bord heen schuift. Iedere speler mag 5 schijven gebruiken.

De puntentelling begint pas als de schijf tegen de achterkant is gegaan en terug is gekaatst. Op het speelbord staan meerdere vlakken met punten. Komt de schijf op een streep? Dan heb je 0 punten. Als je de schijf te ver hebt teruggespeeld krijg je ook 0 punten.

Kan jij de meeste punten behalen?

Attractie huren of een optie plaatsen voor Sjoelsteen schuiven?
Voor meer informatie over Sjoelsteen schuiven kunt u contact opnemen met één van onze attractie adviseurs. Plaats direct een optie voor Sjoelsteen schuiven.

Specificaties van Sjoelsteen schuiven

  • Afmetingen: 120x60x7cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Prijs van Sjoelsteen schuiven

  • 1 dag: € 18,00 (inclusief BTW)
Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn incl. BTW.

Vraag direct de prijslijst voor de categorie 'Attractieverhuur' aan

Gerelateerde acts