Aanvraag - 0 acts

Bekijk alle websites

T 0186 - 601565

attractie huren

 

Sjoelbak huren? Deze Sjoelbak huur je bij Partyspecialist in de Hoeksche Waard | Partyspecialist, de attractieverhuurder van Zuid Holland

Terug
Sjoelbak huren - Partyspecialist.nl | Partyspecialist.nl

// Sjoelbak

Sjoelbak huren voor een feest? Wij zijn de attractieverhuurder voor alle Attractie verhuur. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Sjoelbak.

Het klassieke sjoelspel speel je natuurlijk met deze Sjoelbak!

Sjoelen wordt gespeeld op een houten bak met 30 houten schijven. Het is de bedoeling dat je die schijven door één van de poorten, die aan het einde van de houten bak zitten, heen probeert te schuiven. De schijven die aan het einde van de eerste beurt niet door één van de poorten zijn gegaan, mag je terug halen om het nogmaals te proberen in je tweede of derde beurt. De schijven die niet helemaal in de opening van één van de poorten ligt, mag je wel opnieuw spelen. Deze tellen niet mee als punt. Ligt er een schijf bovenop een andere schijf, wordt dit een bok genoemd. Deze schijven mag je niet terug halen om opnieuw te schuiven.  
Aan het einde van de derde beurt worden alle punten bij elkaar opgeteld. De waarde van de poorten zijn (van links naar rechts) 2, 3, 4 en 1.

Attractie huren of een optie plaatsen voor Sjoelbak?
Voor meer informatie over Sjoelbak kunt u contact opnemen met één van onze attractie adviseurs. Plaats direct een optie voor Sjoelbak.

Specificaties van Sjoelbak

  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Prijs van Sjoelbak

  • 1 dag: € 18,00 (inclusief BTW)
Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn incl. BTW.

Vraag direct de prijslijst voor de categorie 'Attractie verhuur' aan

Gerelateerde acts