Aanvraag - 0 acts

Bekijk alle websites

T 0186 - 601565

attractie huren

 

Bruidsarrangementen boeken bij Partyspecialist, de attractieverhuurder van Zuid Holland

Terug
Bruidsarrangementen | Partyspecialist.nl

// Bruidsarrangementen

Bruidsarrangementen huren voor een feest? Wij zijn de attractieverhuurder voor alle Feestkalender. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Bruidsarrangementen.

Het bruidarrangement naar Uw wens!

Boeketten:

Een boeket voor de mooiste dag van uw leven is absoluut maatwerk. Tijdens een persoonlijke kennismaking praten we over uw wensen die we vertalen naar een boeket dat geheel bij u past. U kiest zelf een model, kleuren en bloemen, alles natuurlijk onder onze professionele supervisie.

Corsages:

Onlosmakelijk verbonden aan het huwelijk zijn de corsages. We kiezen vrijwel altijd voor bloemen die ook verwerkt zijn in het boeket. De bruidegom heeft over het algemeen een grotere/andere corsage dan de overige gasten!

Kies voor de traditionele speldjes of kies voor magneten die uw kostbare kleding niet zullen beschadigen.

Autodecoraties:


Het vervoermiddel tijdens uw trouwdag kan ook wel een feestelijk tintje gebruiken. Of dit nu een oude 'Amerikaan', een moderne mercedes of een statige koets is.

Wij adviseren over de mogelijkheden en zijn uiteraard aanwezig bij het bevestigen van de bloemen.

Attractie huren of een optie plaatsen voor Bruidsarrangementen?
Voor meer informatie over Bruidsarrangementen kunt u contact opnemen met één van onze attractie adviseurs. Plaats direct een optie voor Bruidsarrangementen.

Specificaties van Bruidsarrangementen

Gerelateerde acts