Aanvraag - 0 acts

Bekijk alle websites

T 0186 - 601565

attractie huren

 

Buiten Hinkelen Inhuren? | Partyspecialist, de attractieverhuurder van Zuid Holland

Terug
Buiten Hinkelen Inhuren? | Partyspecialist.nl

// Buiten Hinkelen

Buiten Hinkelen huren voor een feest? Wij zijn de attractieverhuurder voor alle Attractieverhuur. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Buiten Hinkelen.

Gewoon ouderwets hinkelen. Maar hoe moet dat dan?
Gooi een voorwerp op het 1e vak van de hinkelbaan. Het voorwerp moet op het 1e vak blijven. Als het eruit stuitert of net buiten valt, dan mag de volgende persoon gooien. Lukt het wel dan ga je van start. Het vak met het voorwerp sla je over. Je hinkelt met 1 been op een vak. Zijn er 2 vakken dan kun je 2 voeten gebruiken. Aan het einde van de baan draai je om en hinkel je terug. Op de terugweg neem je het voorwerp mee terug. De volgende persoon mag dan. 

Wanneer win je het hinkel spel?

De persoon die als eerste het voorwerp op ieder vak heeft weten te gooien en daarna de baan voltooid heeft, die heeft het hinkelspel gewonnen.

Buiten Hinkelen is uniek in zijn soort en nu te huren bij de Partyspecialist

Dit mega hinkelspel heeft al veel kinderen veel hinkelplezier bezorgd.
Het Hinkelspel bestaat uit 10 grote, van elkaar los te koppelen schuimrubberen vlakken, en vier schijven.De kleuren zijn zeer aansprekend voor kinderen.
Een traditioneel en sportief spel voor jongens en meisjes en ook de volwassenen kunnen de verleiding vaak niet weer staan.

Attractie huren of een optie plaatsen voor Buiten Hinkelen?
Voor meer informatie over Buiten Hinkelen kunt u contact opnemen met één van onze attractie adviseurs. Plaats direct een optie voor Buiten Hinkelen.

Specificaties van Buiten Hinkelen

  • Vervoer: Personenauto

Prijs van Buiten Hinkelen

  • 1 dag: € 11,00
Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn incl. BTW.

Vraag direct de prijslijst voor de categorie 'Attractieverhuur' aan

Gerelateerde acts