Aanvraag - 0 acts

Bekijk alle websites

T 0186 - 601565

attractie huren

 

Ballonium / Helium boeken bij Partyspecialist, de attractieverhuurder van Zuid Holland

Terug
Ballonium / Helium | Partyspecialist.nl

// Ballonium / Helium

Ballonium / Helium huren voor een feest? Wij zijn de attractieverhuurder voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Ballonium / Helium.

Heliumfles verhuur.

Organiseert u een ballonnenwedstrijd? Dan heeft u natuurlijk helium nodig. Anders gaan de ballonnen met geen mogelijkheid de lucht in.

Er zijn nieuwe cilinders ontwikkeld voor helium. De ballonium cilinders zijn tot 
de helft lichter dan traditionele stalen cilinders. Tegelijk bevatten de Ballonium cilinders tot 50% meer gas. En om verrassingen te voorkomen, ziet u op de standaard ingebouwde meter precies hoeveel helium nog beschikbaar is.

Heliumgas wordt slechts op een paar plaatsen op aarde gevonden, en wel in natuurlijke gasbronnen in de VS, Rusland en Algerije. Het is daarom zeer kostbaar. Helium heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het zeer geschikt is voor een aantal specifieke toepassingen. Het edelgas is kleurloos, reukloos, onbrandbaar en, heel belangrijk, het is lichter dan lucht. Niet voor niets wordt helium veel gebruikt als ballongas voor feestartikelen en andere recreatieve toepassingen.

Prijzen op aanvraag. Als u doorgeeft hoeveel ballonnen u op wil laten dan kunnen wij u hiervoor een prijs voor ballonium opgeven.

Richtprijs voor 100 ballonnen € 125,00

Attractie huren of een optie plaatsen voor Ballonium / Helium?
Voor meer informatie over Ballonium / Helium kunt u contact opnemen met één van onze attractie adviseurs. Plaats direct een optie voor Ballonium / Helium.

Specificaties van Ballonium / Helium

Prijs van Ballonium / Helium

  • Per stuk: € 0,00
Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn incl. BTW.

Vraag direct de prijslijst voor de categorie 'Feestartikelen' aan

Gerelateerde acts