Aanvraag - 0 acts

Bekijk alle websites

T 0186 - 601565

attractie huren

 

Trekbiljart huren? Het Trekbiljart huur je bij Partyspecialist in de Hoeksche Waard | Partyspecialist, de attractieverhuurder van Zuid Holland

Terug
Trekbiljart | Partyspecialist.nl

// Trekbiljart

Trekbiljart huren voor een feest? Wij zijn de attractieverhuurder voor alle Attractieverhuur. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Trekbiljart.

Met trekbiljart heb je de grootste lol!

Leg de bal achter in het trekbiljart op de beide stokken. Probeer door beide stokken naar buiten te bewegen de bal naar voren te laten rollen. Wanneer echter de bal door de stokken valt, telt men de punten die zijn vermeld bij het gat waarin de bal is terecht gekomen. Wanneer de bal naast het gat valt heeft men geen punten. Het is de bedoeling de bal zo lang mogelijk op de stokken te houden en te laten vallen in het gat met de hoogst aantal punten. Iedere speler mag drie keer spelen en na de derde keer worden de punten bij elkaar op opgelegd.
 

Attractie huren of een optie plaatsen voor Trekbiljart?
Voor meer informatie over Trekbiljart kunt u contact opnemen met één van onze attractie adviseurs. Plaats direct een optie voor Trekbiljart.

Specificaties van Trekbiljart

  • Afmetingen: 120 x 50 cm (lxb)
  • Stroom: -
  • Vervoer: Aanhangwagen of bus

Prijs van Trekbiljart

  • 1 dag: € 18,00 (inclusief BTW)
Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn incl. BTW.

Vraag direct de prijslijst voor de categorie 'Attractieverhuur' aan

Gerelateerde acts