Aanvraag - 0 acts

Bekijk alle websites

T 0186 - 601565

attractie huren

 

Puntsjoelbak huren? Deze Puntsjoelbak huur je bij Partyspecialist in de Hoeksche Waard | Partyspecialist, de attractieverhuurder van Zuid Holland

Terug
Puntensjoelbak huren - Partyspecialist | Partyspecialist.nl

// Puntensjoelbak

Puntensjoelbak huren voor een feest? Wij zijn de attractieverhuurder voor alle Attractieverhuur. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Puntensjoelbak.

Puntensjoelbak is een erg leuk, Oud-Hollands spel! 

Dit spel kunt u op 2 verschillende manieren spelen.

Manier 1:
Er zijn 15 kleine schijven en 1 grote schijf. Leg de grote schijf op de stip, boven aan de scorebalk, en probeer hem te raken met de kleinere schijven via de elastische hoek, links bovenin.
Degene die de grote schijf zo ver mogelijk verplaatst heeft gewonnen. Wordt er inmiddels 100 punten gescoord dan wordt de grote schijf weer op de stip gelegd, boven aan de scorebalk en mag u weer opnieuw beginnen. U heeft 3 beurten om zoveel mogelijk punten te scoren. Noteer aan het einde van uw 3 beurten de score.

Manier 2:
Probeer met de 15 kleine schijven, via de elastische hoek (links boven in de puntensjoelbak) in 3 beurten zoveel mogelijk punten te scoren. Noteer aan het einde van uw 3 beurten de score.

Attractie huren of een optie plaatsen voor Puntensjoelbak?
Voor meer informatie over Puntensjoelbak kunt u contact opnemen met één van onze attractie adviseurs. Plaats direct een optie voor Puntensjoelbak.

Specificaties van Puntensjoelbak

  • Afmetingen: 140 x 60 cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Aanhangwagen of bus

Prijs van Puntensjoelbak

  • 1 dag: € 18,00 (inclusief BTW)
Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn incl. BTW.

Vraag direct de prijslijst voor de categorie 'Attractieverhuur' aan

Gerelateerde acts