Aanvraag - 0 acts

Bekijk alle websites

T 0186 - 601565

attractie huren

 

Bibberspiraal huren? Deze Bibberspiraal huur je bij Partyspecialist in de Hoeksche Waard | Partyspecialist, de attractieverhuurder van Zuid Holland

Terug
Bibberspiraal huren | Partyspecialist.nl

// Bibberspiraal

Bibberspiraal huren voor een feest? Wij zijn de attractieverhuurder voor alle Attractieverhuur. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het huren van Bibberspiraal.

Het Bibberspiraal lijkt simpel, maar kan nog best lastig zijn.

Probeer in zo’n kort mogelijke tijd met de metalen ring aan de andere kant van het Oud Hollandse Bibberspiraal te komen. Onderweg komt u stukjes tape tegen die om de metalen beugel zijn geplakt. Deze stukjes mag u gebruiken om even te pauzeren en vervolgens weer door te gaan.
Mocht u met de metalen ring tegen de metalen beugel aankomen gaat er een zoemer af. Dit betekent dat u terug moet naar het laatste stukje tape wat u tegen bent gekomen, vanaf daar mag u het weer verder proberen. U mag het 3 keer achter elkaar proberen.

Attractie huren of een optie plaatsen voor Bibberspiraal?
Voor meer informatie over Bibberspiraal kunt u contact opnemen met één van onze attractie adviseurs. Plaats direct een optie voor Bibberspiraal.

Specificaties van Bibberspiraal

  • Afmetingen: 130 x 55 x 19 (lxhxd)
  • Stroom: 1 x 220 Volt / 16 amp.
  • Vervoer: Personenauto

Prijs van Bibberspiraal

  • 1 dag: € 18,00 (inclusief BTW)
Prijswijzigingen voorbehouden en genoemde gages zijn incl. BTW.

Vraag direct de prijslijst voor de categorie 'Attractieverhuur' aan

Gerelateerde acts